Un copil de 2 ani a fost spulberat de o mașină scăpată de sub control

accident rutier

Grav accident rutier. Un copil de doar doi anișori a murit, iar altul este în stare foarte gravă după ce un autoturism a scăpat de sub control și a intrat pe trotuar.

Accident teribil. Un copil a murit, iar altul e grav rănit

Un copil de 2 ani a murit, iar altul de 7 ani este în stare foarte gravă după ce au fost loviți de un autoturism scăpat de sub control. Din primele informații se pare că șoferul a încercat să evite o groapă, a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar. Nefericitul eveniment s-a produs în localitatea Piatra.

”Conducătorul unui autoturism, se pare că ar fi vrut sa evite un obstacol, a pierdut controlul asupra direcției și a pătruns pe trotuar, unde se aflau 2 minori, de 2 ani și 7 ani pe care i-a acroșat. În urma evenimentului, minorul de 2 ani a decedat iar celălat este în stare gravă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Teodora Dragole.

Din primele informații se pare că ambele victime sunt surori.  La sosirea echipajelor de intervenție, fetița de 2 anișori se afla în stop cardiorespirator. Medicii au încercat manevre de resuscitare, dar din păcate fără succes.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *