7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Un bărbat ”supărat pe viață” s-a aruncat în fața unui camion! A murit pe loc

Un bărbat a ales să încheie socotelile cu viața într-un mod ciudat. Dezamăgit în amor și intrat în depresie, bărbatul în vârstă de 58 de ani a decis să se sinucidă. Acesta a pândit pe Drumul European 70, în localitatea Plosca, venirea unei mașini mari și s-a aruncat în fața lui , fără ca șoferul să mai aibă timp de reacție.

Polițiștii teleormăneni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe  E 70, în  localitatea  Plosca, a avut loc un eveniment rutier. Polițiștii rutieri au stabilit că ”în timp ce un bărbat în vârstă de  54 de ani, din municipiul Craiova , conducea un cap tractor cu semiremorcă, din direcția de deplasare Roșiori de Vede către Alexandria, din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroșat un pieton în vârstă de 58 de ani, din localitatea Plosca, județul Teleorman”.

La sosirea echipajelor de salvatori s-a constatat că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, motiv pentru care aceasta a fost extrasă doar după efectuarea cercetărilor ce se impun în acest caz.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Circulația autovehiculelor dintre Roșiori spre Alexandria și invers a fost blocată mai bine de 3 sferturi de oră.