25 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Un bărbat din Buzescu a vrut să bea fără bani! A fost arestat pentru loviri și alte violențe

Un bărbat din comuna Buzescu a fost arestat după ce a lovit o persoană și a provocat haos în incinta unui magazin de pe raza localității.

A vrut să bea fără bani. Când a fost refuzat a devenit violent. Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.

Polițiștii teleormăneni  au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna Buzescu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Activitatea infracțională reținută în sarcina acestuia constă în aceea că, la data de 24 septembrie, în jurul orei 19:00, bărbatul ar fi mers la o societate comercială din localitatea de domiciliu pentru a cumpăra băuturi alcoolice, fără a avea asupra sa bani. Angajata societății a refuzat să îl servească, moment în care bărbatul ar fi devenit agresiv, adresând injurii și lovindu-l pe unul dintre angajați cu pumnul în zona feței. De asemenea, acesta ar fi lovit cu picioarele ușa de acces în magazin, prin faptele sale tulburând ordinea și liniștea publică.

Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.