11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Tragedie pe șosele: Doi morți într-un accident rutier devastator

Grav accident rutier produs pe drumurile din județul Teleorman. Două persoane și-au pierdut viața.

Două vieți au fost curmate, iar o a treia persoană se luptă pentru supraviețuire după ce două autoturisme s-au ciocnit între localitățile Gratia și Poieni de pe DJ 701.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Teleorman, accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane, în timp ce o a treia a rămas încarcerată într-unul dintre vehicule. La momentul redactării acestui raport, traficul pe DJ 701 era complet blocat, iar autoritățile depuneau eforturi susținute pentru a elibera zona și a stabili cauzele exacte ale tragediei.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și a demarat o investigație amănunțită pentru a afla împrejurările care au dus la această tragedie rutieră. Acest incident tragic pune în lumină importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unor măsuri de siguranță adecvate pe șoselele noastre.

Acest incident reamintește tuturor cât de fragile sunt viețile noastre în fața riscurilor rutiere și necesitatea de a conduce într-un mod responsabil și prudent.