7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

trafic

Trafic infernal pentru șoferii care circulă dinspre Alexandria spre București

Trafic infernal pentru șoferii care, la această oră, circulă dinspre Alexandria spre București. Poliția Română avertizează că cel mai aglomerat trafic este pe DN 6, Alexandria – București.

UPDATE ora 20:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (20:00), traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe principalele drumuri naţionale. Excepţie face DN6 Alexandria – Bucureşti, pe care încă se circulă în coloană între localităţile Stâlpu şi Mihăileşti, pe raza judeţului Giurgiu, pe sensul de mers către Bucureşti. Estimăm că peste aproximativ o oră valorile de trafic vor scădea şi pe acest drum.

Știrea inițială

Zilele de week-end, care au coincis, pentru cei mai mulți români, și cu sacrificarea porcului de sărbători, s-au încheiat cu nervi și mult timp pierdut în trafic.

Trafic infernal, pe mai multe drumuri din țară

Multe drumuri din țară sunt blocate, la această oră, conform Centrului INFOTRAFIC al Poliției Române.

Drumurile cu cele mai mari probleme sunt cele care duc spre București.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:00), traficul rutier este intens pe principalele drumuri naţionale, mai ales pe cele care duc către Bucureşti”, se anunță într-un comunicat.

Cel mai aglomerat, este însă, drumul care face legătura între Alexandria și București.

”Din cauza aglomeraţiei, cel mai greu se circulă pe DN6 Alexandria – Bucureşti”, anunță Centrul INFOTRAFIC.

Așa că românii care au petrecut week-endul la rudele din Teleorman și care, acum, se întorc spre casă, au parte de nervi și de timp pierdut în coloane de zeci de mașini.

Se circulă cu dificultate și în judeţul Argeş, pe DN65 Slatina – Piteşti şi autostrada A1 Bucureşti – Piteşti. Aglomeraţie este şi pe DN65, în zona Albota. Şi pe autostrada A1 există coloane de autovehicule la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul se desfăşoară normal.

Recomandări pentru șoferii prinși în trafic

Polițiștii rutieri vin cu o serie de recomandări pentru cei care au ghinionul să fie prinși în coloane de mașini.

”Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să nu se angajeze în depăşiri riscante. De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloanele de maşini să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, spun polițiștii rutieri.