19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Taxiul morții: Un biciclist a fost ucis de un taxi

Un bărbat de 54 de ani a murit după ce a fost lovit de un taxi pe Bulevardul Comercial din Roșiori de Vede. Șoferul, care nu consumase alcool, este cercetat pentru ucidere din culpă.

O tragedie s-a produs în dimineața zilei de 11 februarie, în jurul orei 07:00, pe Bulevardul Comercial din Roșiori de Vede. Un biciclist a fost spulberat de un taxi, care circula în aceeași direcție de mers. În urma impactului, victima a decedat pe loc.

Biciclistul era un bărbat de 54 de ani, din comuna Drăgănești de Vede, care se deplasa spre locul de muncă. Șoferul taxiului era un bărbat de 62 de ani, din Roșiori de Vede, care transporta persoane în regim autorizat. Acesta se afla singur în mașină la momentul accidentului.

Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 și au ajuns rapid la fața locului. Ei au testat șoferul cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, au ridicat obiectele implicate în accident pentru a le supune expertizelor.

Cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul sunt în curs de stabilire. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.