11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Tânăr arestat după ce a pătruns în casa unui teleormănean și a furat tot ce se putea

A vrut ”să-și rotunjească” veniturile, dar acum riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Botoroaga. Acesta este principalul suspect în cazul unui furt produs pe raza localității Valea Cireșului.

Polițiștii din Teleorman au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, din comuna Botoroaga, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. ”Alarma” s-a dat după ce un bărbat a sesizat poliția cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa din localitatea Valea Cireșului și au sustras mai multe bunuri.

În cel mai scurt timp a fost creat un cerc de suspecți, iar polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comuna Botoroaga. Cu acest prilej au fost identificate mai multe bunuri care fac obiectul cauzei.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată.