30 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Tânăr agresat și deposedat de telefonul mobil de 3 vlajgani

Un băiat de 17 ani a fost agresat în plin centru al municipiului Roșiorii de Vede. Tâlharii au vârsta cuprinsă între  22 și 24 de ani.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Roșiori de Vede au dispus reținerea a trei tineri cu vârsta de 22, 23, respectiv 24 de ani, toți din comuna Scrioaștea, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în aceea că, la data de 14 septembrie, în jurul orei 17:00, în timp ce se aflau pe strada Renașterii din municipiul Roșiori de Vede, ar fi agresat fizic un minor de 17 ani din comuna Didești și i-ar fi sustras telefonul mobil pe care acesta îl avea asupra sa, din cauza unei presupuse datorii pe care tânărul ar fi avut-o.

Telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Împotriva acestora a fost dispusă măsura reținerii, cei treisuspecți fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.