20 iunie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Sporting Roșiori amenință poziția liderului

O nouă victorie pentru Sporting Roșiori. Victimă a fost o echipă cu tradiție a fotbalului românesc. Este vorba despre Flacăra Moreni.

Fosta echipă a lui Dudu Georgescu, Flacăra Moreni este departe de forma arătată la sfârșitul anilor 80, atuci când reușea să se bată de la egal la egal, în Cupele Europene, cu echipe ca FC Porto. Stadionul Flacăra din Moreni, un stadion cu 10.000 de locuri, a fost gazda confruntării din etapa a 11-a a Ligii a 3-a dintre Flacăra Moreni și Sporting Roșiori. La începutul partidei ambele formații se aflau în partea de sus a clasamentului fiind despărțite doar de 3 puncte.

La prima ocazie de poartă se și deschide scorul

Începutul de partidă a fost unul urât, ambii antrenori fiind rezervați și încercând să-și citească adversarul. Prima fază de poartă a partidei a însemnat și deschiderea scorului. În minutul 19, Sporting Roșiori primește o lovitură liberă. Sitaru este atent la fază, se înalță peste apărătorii dâmbovițeni și reușește să trimită mingea în plasă. Echipa roșioreană preia conducerea pe tabela de marcaj.

10 minute mai târziu gazdele au avut o tresărire de orgoliu, dar portarul roșiorenilor a fost la post și a respins un balon trimis de un adversar din interiorul careului.

Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, Sporting Roșiori nu a vrut să rămână datoare și pe finalul primei reprize reușește să marcheze din nou. Eroul fazei a fost Vîlcică, cel care a încercat să-l imite pe Gareth Bale și nu numai că a reușit, dar a și ridiculizat apărarea adversă. Cu balonul la picior el reușește să avanseze aproximativ 15 metri spre centrul careului de unde șutează fără vreo șansă pentru portarul advers. Sporting Roșiori intră la pauză cu un avantaj de 2 goluri.

În partea secundă roșiorenii au ridicat puțin piciorul de pe accelerație, motiv pentru care dâmbovițenii au apărut mult mai frecvent în apropierea porții nostre. Cu toate acestea scorul a rămas neschimbat până la finalul partidei, iar Sporting Roșiori bifează a 6-a victorie din 10 partide disputate și se apropie amenințător de locul 1.

Rezultate și marcatori

Liga a 3-a, Seria III

CS U Craiova II – SCM Piteşti 0-2 Ionuţ Năstăsie (71), Mihai Deaconescu (78)

Concordia Chiajna II – FC Aninoasa 2-1 Cristian Ciobanu (53, 90 – pen.) / Cristian Negruţ (90+2)

Atletic Bradu – Steaua Bucureşti II 5-1 Radu Păvăluţă (4), Iulian Tameş (53 – pen., 57), Adelin Voinescu (83), Alexandru Traşcă (87) / Rareş Enceanu (13 – pen.)

CS Mioveni II – FCM Alexandria 1-0 Paul Boşneag (42)

ACS Şirineasa – CS Podari 0-1 Andrei Dumangiu (50)

FC Voluntari II – ACSO Filiaşi 0-0

Flacăra Moreni – Sporting Roşiori 0-2 Sitaru (19), Vîlcică (41)

Urban Titu a stat.

Clasament Liga a 3-a, Seria III

clasament liga a 3-a