23 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

ștrandul vedea

Serbările Verii la Ștrandul Vedea. Muzică, distracție, concursuri cu premii

Teleormănenii care vor să se bronzeze natural au acum un nou motiv în plus să aleagă ştrandul Vedea din Alexandria. În fiecare zi de vineri muzica, distracția și concursurile cu premii transformă ștrandul din Alexandria în principala atracție din reședința județului.

Umbrele şi saltele de plajă, colaci, tricouri personalizate, mingi de plajă şi de volei, seturi de jucării pentru copii, jocuri (table, cărţi, rummy etc.), prosoape de plajă, seturi cosmetice pentru plajă, vouchere pentru saună, jacuzzy sau multifuncţional de fitness şi multe alte premii. Cu asta se pot alege toţi cei care se duc la Ştrandul Vedea din Alexandria în fiecare zi de vineri din iulie şi august.

Serbările Verii la Ștradul Vedea

Mai mult decât atât, în locul special amenajat pentru copii, consilierii Locali ai Tinerilor din Alexandria se vor juca şi le vor ţine companie copiilor, le vor oferi teatru de păpuşi, vor colora împreună cu micuţii şi îi vor desena pe faţă.

”Primăria Municipiului Alexandria și Consiliul Local al Tinerilor din Alexandria organizează “SERBĂRILE VERII” la Ștrand Vedea din Alexandria.

Muzică, distracție, concursuri și multe premii”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Alexandria.

Facilități în incinta ștrandului Vedea

Ştrandul Vedea a fost inaugurat începutul lunii iunie a anului 2011 şi a fost una dintre cele mai mari investiţii realizate în reşedinţa judeţului în ultimii ani.

Pentru realizarea investiţiei Primăria Alexandria a cheltuit peste 8 milioane de lei, dar acest proiect era necesar întrucât în municipiu nu mai exista au ştrand de 20 de ani.

Biletul de intrare la bazin este 10 lei, iar pe timpul vacanţei de vară elevii care au obţinut premiul I la şcoală au gratuitate. Aceştia pot intra în baza unor legitimaţii personalizate, făcute de primărie.

Pentru doar 25 de lei, doamnele,domnişoarele, dar şi bărbaţii care nu vor să aibă burtică pot beneficia de acces la bazinul de înot, la aparatul multifuncţional de fitness, la bazinul jacuzzi şi la saună.