19 octombrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Oprirea interzisă este ”facultativă” pentru poliția rutieră și control trafic

Polițiștii se cred mai presus de lege. Pentru că nu are cine să-i pedepsească, aceștia încalcă regulile de circulație fără urmă de regret. O autospecială a Poliției Rutiere Teleorman a  fost surprinsă parcată pe locul unde oprirea este interzisă. În spatele ei a oprit o mașină de la ”control trafic”.

O autospecială a poliției rutiere a oprit , preț de mai multe minute, pe loc interzis. Deși semnul de pe asfalt era clar ”oprirea interzisă”, ”oamenii legii” n-au avut nici o treabă.

După mai multe minute de staționare pe locul interzis, oamenii legii au plecat la vânătoare de șoferi care încalcă legea. În urma loc locul a fost ocupat de alți reprezentanți ai transportului în siguranță, ”control trafic”.

Dacă în primul caz, polițiștii au staționat preț de 10 minute, duba celor de la control trafic a fost oprită aproape o oră. În poza a doua se vede foarte clar că autoturismul parcat lângă duba ”control trafic” avea roata blocată. Reprezentanții statului au scăpat de amendă.

Dacă în acest timp în zona blocurilor respective ar fi izbucnit un incendiu, pompierii nu ar fi putut pătrunde din cauza mașinilor parcate pe ”oprirea interzisă”.