20 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Scandal la Bâlci! Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost bătut

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost bătut la intrarea în bâlci. La percheziția corporală, asupra agresorilor a fost găsit un spray paralizant și un cuțit cu lama de 15 centrimetri.

Scandal în ”buza” bâlciului

Patrula Poliției Locale Alexandria, în timp ce se afla în incinta Târgului Săptămânal, unde în această perioadă s-a desfășurat Bâlciul anual de Rusalii, a observat în apropierea porții de acces din Strada 1 Decembrie un grup format din 3 bărbați. Unul dintre bărbați a pulverizat cu sprayul paralizant spre ceilalți doi. În acel moment aceștia au ripostat și l-au lovit puternic în zona capului. În urma loviturilor bărbatul a căzut, fiind necesară intervenția medicilor. Aceștia l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Alexandria pentru mai multe intervenții de specialitate din partea personalului medical.

Polițiștii i-au încătușat pe agresori

La fața locului a mai intervenit o patrulă a Poliției Locale Alexandria pentru aplanarea conflictului. Agresorii au fost somați și pentru că au continuat scandalul au fost încătușați și conduși la biroul Poliției din incinta Târgului Săptămânal. La percheziția corporală asupra agresorilor s-a mai găsit un spray paralizant și un cuțit cu lama de aproximativ 15 centimetri.

Agresorii, ambii cu domiciliul în municipiul Alexandria, au fost predați organelor de poliție Alexandria în vederea cercetării. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală și port ilegal de armă albă.