10 mai 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Scandal în centrul orașului! Un polițist aflat în timpul liber a agresat un tânăr

Un tânăr din Alexandria a fost victima unei agresiuni fizice. Incidentul a avut loc în plin centru al municipiului Alexandria. Agresorul este chiar polițist. Omul legii se afla în timpul liber.

Polițistii din cadrul Biroului Investigații Criminale Alexandria s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr din localitate ar fi fost agresat fizic, în timp ce se afla la intersecția străzilor Carpați și Al. Colfescu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Cercetările preliminare au reliefat faptul că tânărul ar fi fost lovit în zona capului de către un bărbat din aceeași localitate, pe care aparent îl cunoaște.

„Menționăm faptul că bărbatul în cauză este polițist și se afla în timpul liber.

Întrucât astfel de comportamente nu sunt tolerate în rândul polițiștilor, conducerea I.P.J. Teleorman a dispus efectuarea de verificări, prin structura de Control Intern, pentru stabilirea existenţei/inexistenţei abaterii disciplinare de comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau societate, dacă aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei”, se arată într-o informare de presă a poliției Teleorman.

Acest incident subliniază necesitatea respectării normelor de conduită și etice în rândul forțelor de ordine, precum și importanța responsabilității individuale chiar și în afara orelor de serviciu.