1 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

S-a jucat cu focul! Un copil, lăsat nesupravegheat, a incendiat un depozit de furaje

O familie din Plosca a fost la un pas să piardă toată agoniseala de-o viaţă, după ce un copil s-a jucat cu o brichetă în apropierea unui depozit de furaje. Pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte să se extindă la întreaga gospodărie.

Copil de 4 ani lăsat nesupravegheat, o brichetă și tone de iarbă uscată. Este combinația periculoasă care a pus pe jar pompierii și era să transforme toată agoniseala unui teleormănean în scrum. Joaca micuţului s-a transformat într-o adevărată nenorocire pentru că flăcările au aprins furajele aflate în depozit.

Incendiul se putea extinde la locuințele din apropiere

”În jurul orei 10.00, un minor de 4 ani, în timp ce se juca cu focul (o brichetă) a provocat un incendiu la depozitul de furaje din gospodăria lui Gheorghe M., din localitatea Plosca.

Alertați pe numărul unic de urgență 112, la ora 10.11, pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria au intervenit rapid la locul evenimentului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Incendiul, ce se manifesta la aproximativ 3 tone de furaje (paie și tulpini de porumb), cu posibilitatea propagării la locuința și anexele învecinate, a fost localizat și lichidat în stadiul găsit.”, se arată într-o informare a pompierilor teleormăneni.

Valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 600 lei, dar au fost salvate bunuri de peste 25.000 lei.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine și nu a fost nimeni rănit.