11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Revoluția digitală în piața din Alexandria! Se poate achita cu cardul bancar

Revoluția digitală în piața din Alexandria. Comercianții au POS și se poate achita cu cardul bancar.

Într-o lume a tehnologiei în continuă evoluție, piațarii din Alexandria au intrat în era modernității. Aceștia oferă clienților posibilitatea de a plăti cu cardul bancar pentru legume și fructe proaspete. Această schimbare importantă a venit ca răspuns la cerințele tot mai mari ale cumpărătorilor și a fost primită cu entuziasm în comunitate.

De la piața centrală din Alexandria și până la tarabele străzii, comercianții au adoptat tehnologia POS (Point of Sale) pentru a accepta plățile cu cardul bancar. Această tranziție către soluții digitale a fost facilitată de către Primăria Alexandria, care a sprijinit implementarea POS-urilor în piață, văzând oportunitatea de a face cumpărăturile mai accesibile pentru locuitorii orașului.

Această inovație a adus numeroase beneficii pentru comunitate. În primul rând, cumpărătorii pot acum să facă achiziții mai ușor, fără a se mai limita la bani lichizi. Plata cu cardul bancar oferă o alternativă sigură și comodă, eliminând necesitatea de a purta bani cash sau de a căuta un bancomat în apropiere. Acest lucru a dus la o creștere a traficului de cumpărători în piață, în special printre cei care preferă metodele de plată digitale.

Pe de altă parte, clienții nu mai sunt limitați de suma de bani cash pe care o au la ei. Acest lucru poate deschide noi oportunități pentru comercianții locali să-și extindă afacerea și să ajungă la un public mai larg.

Plata cu cardul bancar reduce evaziunea fiscală 

Reprezentanții Primăriei Alexandria au subliniat importanța acestei modernizări pentru comunitate. Ei susțin că această inițiativă nu doar facilitează cumpărăturile, dar și contribuie la combaterea economiei subterane și la creșterea transparenței în tranzacțiile comerciale. Cu fiecare tranzacție înregistrată electronic, se reduce posibilitatea evaziunii fiscale și se sprijină dezvoltarea economică a orașului.

În concluzie, plata cu cardul bancar în piața din Alexandria reprezintă un pas semnificativ în modernizarea comunității locale. Această schimbare nu doar simplifică procesul de cumpărături, dar și sprijină dezvoltarea economică și inovația în oraș. Cu comercianții și autoritățile locale lucrând împreună, Alexandria a demonstrat că este pregătită să adopte tehnologia și să se adapteze la cerințele cumpărătorilor moderni.