Raluca Turcan, o altă ”fană” a Teleormanului: județul nostru, o ”nenorocire care s-a extins la nivel național”

raluca turcan

Raluca Turcan este, alături de deputatul de Teleorman, Mara Calista, o ”fană” înfocată a județului nostru. Ea consideră viața din județul nostru ca fiind o ”nenorocire” mutată pe capul tuturor românilor.

Raluca Turcan: ”nenorocirea care s-a abătut asupra teleormănenilor, pe capul tuturor românilor”

Membrii Partidului Național Liberal recidivează. De fiecare dată când pomenesc de Teleorman se simt obligați să menționeze cât de săraci și de… neșcolarizați sunt teleormănenii. Iar acest lucru se întâmplă din partea unor persoane străine de județ.

Prezentă în Teleorman, șefa peneliștilor, Raluca Turcan, a chemat presa locală să îi reamintească în ce județ ”nenorocit” locuiește.

Pe aceeași temă: CANDIDATUL PNL, MARA CALISTA ÎI JIGNEȘTE PE TELEORMĂNENI

”Din nefericire, o țară întreagă știe ce a adus administrația PSD în Teleorman: sărăcie. Cote de alarmă îngrijorătoare aproape la toți indicatorii care arată nivelul de dezvoltare: de la părăsirea timpurie a școlii, până la numărul de șomeri și numărul de investiții pe cap de locuitor. Teleormanul este, din nefericire, un exemplu despre cum nu se face administrație în România. Nenorocirea care s-a abătut pe capul teleormănenilor a fost mutată pe capul tuturor românilor”, a declarat, într-o conferință de presă, președintele PNL, Raluca Turcan.

O altă declarație jignitoare și defăimătoare la adresa județului Teleorman, venită, din nou, din partea unui ”stranier”.

Cu același discurs ofensator la adresa noastră a devenit deputat de Teleorman și Mara Calista, o altă ”luptătoare” devotată pentru interesele și bunăstarea teleormănenilor.

PNL se reconstruiește prin alegeri interne

Prezența președintelui PNL, Raluca Turcan, și a secretarului general al partidului, Cristian Bușoi, a fost datorată alegerilor interne, ce se vor desfășura, la nivelul structurilor locale și județene, până la începutul lunii mai.

Scopul acestor alegeri este, conform liderului PNL, acela de a reapropia partidul de cei care nu au mai crezut în el.

”PNL este, în momentul de față, în plin proces de reconstrucție. Evaluăm ceea ce nu a mers și găsim soluțiile pentru a reapropia Partidul Național Liberal de cei care n-au mai crezut în PNL. Știm unde s-a greșit. Provocarea este să așezăm Partidul Național pe un drum care să stea la baza bunăstării românilor și să apropie nivelul de trai în România de nivelul mediu din Uniunea Europeană”, a declarat Raluca Turcan.

În Teleorman, pentru șefia filialei județene a partidului se luptă președintele interimar al PNL, Eugen Pîrvulescu, Adrian Savu și Claudiu Crăcea.

1 thought on “Raluca Turcan, o altă ”fană” a Teleormanului: județul nostru, o ”nenorocire care s-a extins la nivel național”

  1. Asa s-a intamplat si, din pacare se intampla si acum! Permanent liberalii teleormaneni au “stat capra” in fata celor de la Centru si au acceptat sa li se impuna cine trebuie sa-i reprezinte in Parlament. Nici unul dintre “impusi” nu a facut ceva constructiv pentru judet! Doar au mimat ca sunt “de Teleorman”, dar au gasit judetul (daca l-au gasit si atunci) numai cand s-au uitat pe harta.
    Calista, Turcan… voci liberale care sunt auzite doar la ele in sufragerie, ca in rest…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *