PSD Teleorman se subțiază pe zi ce trece! Primarul din Segarcea Vale a trecut la ALDE

O nouă plecare din PSD Teleorman. Manolea Florea, actualul primar al comunei Segarcea Vale, împreună cu viceprimarul, Gâdea Violeta, și doi consilieri locali, au trecut la ALDE.

Conducerea Partidului Social Democrat Teleorman nu mai reușește să-și țină oamenii. După cei 10 primari care au plecat la PNL, astăzi vine rândul unui alt edil să părăsească barca social-democrată. Actualul primar al comunei Segarcea Vale, Florea Manolea a trecut la ALDE. Alături de al a venit și viceprimarul Violeta Gâdea, dar și doi consilieri locali.

Potrivit unui comunicat de presă al ALDE Teleorman, ”majoritatea membrilor PSD din organizația locală li se alătură acestui demers și, având în vedere că actualul primar nu mai candidează pentru un nou mandat, o vor susține pentru funcția de primar al localității pe doamna Iuliana Ristea, directorul Școlii Generale din Segarcea Vale”.

1 thought on “PSD Teleorman se subțiază pe zi ce trece! Primarul din Segarcea Vale a trecut la ALDE

 1. Cred că dl. Tăriceanu a pierdut prin trecerea celor trei la ALDE. Toți trei au dat o gaură de 160000 euro în bugetul primăriei. Pe fondul relațiilor “nepotrivite” dintre primar și madam Ristea acesta a făcut buget separat pentru cocoană. Așa au dispărut banii din primărie și de la școală.
  Toate cele trei sate ale comunei arata că fiind părăsite de sute de ani.
  Simbolul satului Olteanca este o asociație de trei gropi de gunoi dintre care una este peste drum de casa primarului. Chiar lângă monumentul Eroilor din localitate, un cetățean a făcut cotețul găinilor pe trotuar. In același sat un acolit al d-lui Manolea a ocupat trotuarul cu materiale de construcții.
  In satul Segarcea Vale, pe șosea, cea mai frumoasă priveliște ce trebuie admirată sunt cardurile de rommi care stau pe șanț la terasa acolitului primarului și măgarii legați de garduri pe marginea șoselei.
  Satul Segarcea Deal a fost transformat într-o târlă patronată de mama crescătorilor de ovine Violeta Gâdea. Cișmelele Mari arată mai rău decât groapa de gunoi de la Mavrodin, iar Cișmeaua Mică unde ajungi cu mare greutate a devenit prin grija Violetei Gâdea un focar de infecții. De acolo i-au apă potabilă un sfert din locuitori.
  Iată ce a pierdut PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *