11 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Președintele PSD Teleorman: consilierii PNL au lăsat județul fără BUGET

Liberalii au absentat de la ședința extraordinară online a Consiliului Județean Teleorman. Din această cauza nu s-a putut vota bugetul județului pentru acest an. Președintele PSD Teleorman și președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea este dezamăgit de această decizie și consideră că liberalii au responsabilitatea de a participa la ședințe.

”Consilierii județeni ai PNL nu au onorat cetățenii județului Teleorman nici măcar cu prezența, absentând azi în bloc la ședința extraordinară online a Consiliului Județean Teleorman, lăsând încă odată județul fără Buget.

PNL a promis teleormănenilor „Dezvoltare”, dar deocamdată cetățenii au văzut doar cum consilerii PNL trag  chiulul nepăsători.

Le reamintesc colegilor consilieri județeni ai PNL că responsabilitatea i-ar fi obligat să fie prezenți și să-și arate interesul măcar pentru Bugetul județului și pentru bugetele celor trei spitale din subordinea consiliului județean: Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Spitalul de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede și Spitalul de Psihiatrie Poroschia”, spune președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea.