11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea: Fondurile europene aduc speranță pentru o infrastructură rutieră îmbunătățită în județul Teleorman.

În mijlocul verii fierbinți, când termometrele ating cote alarmante, muncitorii se angajează cu dăruire și determinare într-un proiect ambițios: reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ 503, care leagă comuna Drăgănești-Vlașca de limita județului Dâmbovița. Potrivit președintelui PSD Teleorman, Adrian Gâdea, finanțarea este asigurată din fonduri europene. În opinia liderului social-democrat, această inițiativă are un impact semnificativ asupra vieții a peste 32.000 de teleormăneni din localitățile Drăgănești-Vlașca, Botoroaga, Moșteni, Videle, Blejești, Siliștea, Purani și Poeni.

În ciuda caniculei, atmosfera pe șantierul din Blejești este plină de zgomotul utilajelor, sudoarea muncitorilor și entuziasmul pentru transformarea acestui drum vital.

„Suntem conștienți că acest proiect va aduce o schimbare reală în viața oamenilor din această zonă. Ne dorim ca drumul să fie modern, sigur și să faciliteze accesul rapid și ușor către localitățile implicate”, a declarat liderul PSD Teleorman, Adrian Gâdea.

Cu o infrastructură rutieră îmbunătățită, locuitorii din Blejești și localitățile vecine vor beneficia de un transport mai eficient, ceea ce va facilita accesul la servicii esențiale, centre comerciale, școli și spitale. De asemenea, modernizarea drumului va contribui la dezvoltarea economică a regiunii, stimulând investițiile și creând noi oportunități de dezvoltare locală.

Proiectul de modernizare a drumului județean DJ 503 a devenit posibil prin accesarea de fonduri europene, ceea ce reprezintă un semnal clar al angajamentului României în a îmbunătăți infrastructura rutieră și a sprijini dezvoltarea regională. Astfel de investiții sunt esențiale pentru reducerea decalajelor economice între diferitele zone ale țării și pentru asigurarea unor condiții de viață mai bune pentru cetățeni.

Cu fiecare petic de asfalt pus în loc, cu fiecare pod refăcut și cu fiecare obstacol depășit, locuitorii din Teleorman se apropie mai mult de visul unei infrastructuri rutiere moderne și funcționale.

Cu angajamentul și dedicarea muncitorilor și cu sprijinul fondurilor europene, drumul DJ 503 din Teleorman va deveni o poveste de succes, demonstrând că infrastructura modernizată poate transforma viețile oamenilor și poate deschide noi oportunități pentru comunități întregi.