13 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea contribuie la promovarea excelenței în educație

Excelența în educație, recunoscută și premiată de Consiliul Județean Teleorman. Și în acest an elevii talentați din județ vor fi recunoscuți și premiați pentru excelența lor în olimpiadele și concursurile internaționale și naționale. Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a subliniat importanța acestor premii care nu doar că apreciază performanțele elevilor, ci și contribuie la promovarea excelenței în educație.

Adrian Gâdea a declarat că ”elevii teleormăneni și profesorii lor merită respectul și recunoașterea noastră pentru efortul și dedicația lor în domeniul educației. Prin acordarea de diplome și premii de excelență, dorim să subliniem valoarea acestor performanțe și să încurajăm continuarea eforturilor în educație.”

În cadrul a 12 hotărâri de Consiliu județean adoptate, a fost aprobat și Regulamentul de premiere, alături de cuantumul stimulentelor financiare care vor fi acordate. Acest pas a conturat cadrul oficial al modului în care elevii și profesorii vor fi recompensați pentru meritele lor educaționale.

Premierea excelenței în educație reprezintă un angajament concret al Consiliului Județean Teleorman pentru susținerea și promovarea calității în sistemul educațional. Această inițiativă evidențiază importanța unei educații de calitate și încurajează performanța în rândul elevilor teleormăneni.