11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a adus bucurie și prietenie la Zilele Orașului Videle

Zilele Orașului Videle au fost marcate de o vizită specială din partea președintelui PSD Teleorman, Adrian Gâdea. Însoțit de primarul Nicolae Bădănoiu, liderul social-democraților teleormăneni a adus un mesaj de apreciere și sprijin comunității videlene. Evenimentul a fost încărcat de energie pozitivă și prietenie, iar participanții au fost încântați să primească vizita președintelui partidului.

În timpul vizitei sale la Zilele Orașului Videle, Adrian Gâdea s-a bucurat de întâlnirea cu oamenii minunați din comunitatea locală. Cu un zâmbet pe buze, liderul PSD Teleorman a făcut o declarație în care a subliniat importanța evenimentului și legătura specială pe care o are cu orașul și locuitorii săi.

Gâdea a remarcat că participă cu mare plăcere și respect la această aniversare anuală, exprimându-și bucuria de a se reîntâlni cu oameni calzi, primitori și de încredere, cu care a dezvoltat o prietenie sinceră și frumoasă de-a lungul timpului. Mesajul său a fost unul de apreciere și recunoștință față de comunitatea videlene.

”Am participat cu multă plăcere și respect, la aniversarea Zilei orașului Videle! Este un eveniment la care vin în fiecare an cu drag, în care mă reîntâlnesc cu oameni minunați, calzi și primitori, de care mă leagă o prietenie sinceră și frumoasă. Tuturor videlenilor, le doresc multe realizări frumoase, sănătate, fericire și prosperitate”, a spus președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea.

Participanții au avut ocazia să discute și să împărtășească idei cu Adrian Gâdea și primarul Nicolae Bădănoiu, consolidând astfel legăturile dintre reprezentanții partidului și cetățenii orașului Videle.

Vizita președintelui PSD Teleorman reprezintă, de asemenea, o dovadă a importanței acordate de partid comunităților locale și a dorinței de a sprijini și dezvolta regiunea.

Mesajul de recunoaștere și sprijin transmis de Gâdea a evidențiat importanța și implicarea partidului în comunitatea locală. Prin această vizită, președintele PSD Teleorman a consolidat relațiile și a transmis un mesaj de unitate și solidaritate între partid și cetățenii orașului Videle. Evenimentul a fost un succes și a adus un sentiment de încurajare și speranță pentru viitorul comunității videlene.