23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Pompierii muncesc la foc continuu

Pompierii din Teleorman nu au liniște în această perioadă. În 24 de ore, ”oamenii în roșu” au fost solicitați să intervină pentru protejarea vieții, bunurilor materiale și a mediului înconjurător la 35 de evenimente.

Echipajele de intervențiedin cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat celor aflați în dificultate, au participat la un număr de 35 de evenimente.

Astfel, 22 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, 4 misiuni de transport și prelevare probe împreună cu personalul SAJ Teleorman, 4 decontaminări ale autospecialelor de intervenție folosite în cazurile de infecție cu virusul SARS-CoV-2, un accident rutier, produs pe raza municipiului Alexandria, cu o victimă rănită ușor și 4 incendii, dintre care unul de locuință și 3 de gunoi menajer.