15 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

agresiune, restrictie

Poliția din Teleorman minte cu nerușinare! Tânăra violată și sechestrată a furnizat adresa exactă

Poliția din Teleorman se face de râs. În încercarea de a arăta că sunt mai pricepuți decât colegii din Caracal, polițiștii teleormăneni au comunicat public faptul că, în dimineața zilei de 26 septembrie, o fată de 19 ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor, fiind sechestrată și violată într-un apartament din Alexandria. În comunicatul transmis, polițiștii susțineau că fata nu a indicat adresa la care se afla, fiind nevoiți să o localizeze prin mijloace specifice.

Poliția din Teleorman minte cu nerușinare

„O persoană de sex feminin a sesizat prin 112 faptul că a fost victima infracțiunii de viol și este sechestrată într-un imobil din municipiul Alexandria, fără a indica adresa exactă. În scurt timp, prin mijloace specifice, s-a reușit localizarea apelantei într-un imobil din municipiul Alexandria, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe”, se arăta în comunicatul IPJ Teleorman.

Tânăra violată și sechestrată a furnizat adresa exactă

Cu toate acestea, tânăra îi contrazice pe polițiști, spunând că s-a localizat singură și a dat indicații clare cu privire la locul în care se află.

„El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dorm în aceeași cameră, m-a dus în camera mamei lui, mi-a dat telefonul, că avea încredere în mine. Știind ce s-a întâmplat în cazul Caracal, am vrut să aflu adresa și apoi să sun la poliție, ca să nu-i pun pe polițisti pe drumuri. Am găsit o factură de la apă, unde scria numele mamei băiatului și adresa unde mă aflam. Am sunat la poliție, mi-au vorbit frumos, în 10 minute au ajuns”, spune tânăra.

Până la această oră, tânăra nu a depus plângere la poliție împotriva tânărul de 22 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol și lipsire de libertate.