O tânără violată și sechestrată a fost reperată de polițiști! Ea a reușit să sune la 112

O tânără violată și sechestrată într-un imobil din Alexandria a reușit să pună mâna pe un telefon și să sune la 112. Deși nu a știut adresa exactă, polițiștii teleormăneni au reușit să o găsească.

”În acestă dimineață, în jurul orelor 6:17, o persoană de sex feminin a sesizat prin 112 faptul că a fost victima infracțiunii de viol și este sechestrată într-un imoil din Alexandria, fără a indica adresa exactă.

În scurt timp, prin mijloacele specifice, s-a reușit localizarea apelantei într-un imobil din Alexandria, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe”, spun polițiștii din Teleorman.

După mai puțin de 20 de minute, la ora 6.35, s-a intervenit în apartamentul respectiv. Potrivit polițiștilor, victima nu era din Alexandria și de aceea nu a putut indica exact locul unde se află.

O tânără violată și sechestrată a fost reperată de polițiști!

În scurt timp a fost constituită o echipa operativă din cadrul Poliției Alexandria care s-a deplasat la adresa localizată. Acolo a fost găsită persoana care a efectuat apelul, o tânără de 19 ani și presupusul autor al infracțiunii, un tânăr de 22 de ani, din Alexandria, locuința respectivă fiind proprietatea părinților săi.

”Persoana nu a opus rezistență la sosirea polițiștilor, conformându-se indicațiilor acestora, fiind condusă la sediul poliției pentruc ercetări și stabilirea situației de fapt”, mai spuin polițiștii.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate, urmând a fi prezentat parchetului pentru luarea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *