O femeie în vârstă de 82 de ani a ajuns la spital! Ea a fost bătută de propriul fiu

Alcoolul naște monștri. O femeie în vârstă de 82 de ani din comuna Plopii Slăvitești a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost agresată de propriul fiul. Cei doi, împreună cu soțul victimei, locuiau în aceeași casă.

I-a dat viață, l-a crescut, îi oferă un acoperiș deasupra capului, iar ca drept răsplată primește pumni. Este povestea unei femei în vârstă de 82 de ani. Aceasta a suferit mai multe leziuni după ce fiul acesteia a venit băut acasă și a început să o lovească.

În timp ce se aflau în locuința comună, pe fondul consumului de alcool și în urma unei discuții contradictorii purtate cu mama sa, bărbatul în vârstă de 55 de ani a lovit-o pe aceasta cu pumnii în zona feței și peste corp, provocându-i leziuni.

”Femeii i-au fost acordate îngrijiri medicale și i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/ 2003 privind prevenirea și combaterea violenței în familie. De asemenea, a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul indicând faptul că există risc iminent”, au declarat polițiștii din Teleorman.

Pentru acest fapt, oamenii legii au emis ordin de protecție provizoriu, obligându-l pe bărbat să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță de minimum 100 metri față de mama sa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *