14 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Legea pensiilor violeta radut maini de batran

O femeie de 80 de ani a fost violată de un vecin în propria casă

Dramă cumplită pentru o femeie în vârstă de 80 de ani. La lăsarea întunericului, în casa femeii a intrat o persoană de sex masculin. Acesta a forțat-o să întrețină raporturi sexuale cu el.

Violată în propria casă

Clipe de coşmar pentru o bătrână din comuna Țigănești. Aceasta a fost violată în propria casă. Din fericire, femeia a scăpat cu viaţă din mâinile agresorului şi a reuşit să povestească întâmplarea poliţiştilor care l-au prins pe violator.

”Polițiștii  din Alexandria au fost sesizați  de către o femeie în vârstă de 80 ani din comuna Țigănești, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a pătruns fără drept în locuința sa și prin constrângere a întreținut relații sexuale cu aceasta”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Violatorul, un vecin în vârstă de 60 de ani

Persoana vătămată a fost condusă la Medicină Legală Teleorman în vederea examinării medico-legale.

În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat autorul infracțiunii de viol în persoana unui bărbat în vârstă de 60 de ani  din comuna Țigănești, județul Teleorman.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, iar instanța de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.