28 noiembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

”Nunta de aur”, celebrată și în acest an la Alexandria

A devenit tradiţie ca în fiecare an, Primăria municipiului Alexandria să omagieze cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. De 10 ani, cuplurile cu domiciliul stabil în municipiul Alexandria, care-și serbează ”nunța de aur”, indiferent unde a avut loc aceasta, au fost răsplătite de municipalitate.

În această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, 52 de cupluri din Alexandria, care anul acesta au împlinit 50 de ani de când au spus ”DA” în fața ofițerului Stării Civile, au fost premiate conform tradiției.

Din cauza restricțiilor legate de pandemie, pentru a menține siguranța sanitară și totodată pentru a nu-i expune unei posibile îmbolnăviri, premierea a avut loc și în acest an la domiciliul cuplurilor celebrate. Astfel, familiile care au petrecut o jumătate de secol împreună au fost vizitate de către Ionela Ene, viceprimarul municipiului Alexandria, pentru a fi felicitate și premiate.

Fiecare cuplu premiat a primit din partea municipalității diplomă de fidelitate, 600 de lei, produse igienico-sanitare (măști și dezinfectant) dar și produse donate de un lanț de farmacii.