Miting PNL. Ludovic Orban și Rareș Bogdan vin sâmbătă în Alexandria

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, alături de principalul candidat la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan vor fi sâmbătă în Alexandria. Aceștia vor participa la un miting. Din păcate, potrivit reprezentanților PNL Teleorman, autoritățile locale au refuzat să aprobe mitingul ca manifestare publică, motiv pentru care acesta o să aibă loc într-o locație privată din reședința județului.

Rareș Bogdan vin sâmbătă în Alexandria

”Din păcate asistam a un eveniment nedorit în Alerxandria, refuzul autorităților locale, respectiv a Consiliului Local Alexandria de a aproba un miting, o manifestație publică în precampania alegerilor europarlamentare. Este un gest nepoliticos în primul rand la adresa locuitorilor Alexandriei. Prin acest lucru le este interzis întâlnirea în precampanie cu candidații PNL la europarlamentare. În loc sa promovam dialogul și bunul simt și sa fim gazde civilizate, venim cu tot felul de pretexte și alibiuri pentru a ne opune unei manifestații publice. Au demarat niște lucrări stradale pentru a găsi un motiv să nu aibă loc acestă manifestație”, a declarat vicepreședintele PNL Teleorman, Mihai Murar.

Miting PNL

În ciuda refuzului autorităților locale de a aproba acest miting, evenimentul o să aibă loc.

”Suntem obligați să le spunem <Bine au venit în Teleorman și în Alexandria> candidaților PNL la alegerile europarlamentare într-o locație privată”, a adăugat Murar.

Cei care doresc să participe la întâlnire sunt așteptați sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11:30, pe strada Vedea la nr. 17.

Revoltat de decizia Consiliului Local Alexandria de a nu aproba mitingul PNL este și președintele, Eugen Pîrvulescu.

”Este incalificabil ce a făcut această guvernare locală a PSD. Niciodată nu au fugit și nu le-a fost mai frică decât le este astăzi când au interzis acest miting. Cu toate acestea am găsit buna credință a unui cetățean din Alexandria, proprietarul unui teren. Vom avea acest miting pe data de 20 aprilie, la ora 11:30. Vor veni delegați de la centru. Vor veni cei din conducerea centrală, printer ei și președintele Ludovic Orban și Rareș Bogdan”, a declarat liderul PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Liberalii din Teleorman sunt convinși că vor obține la alegerile europarlamentare din luna mai un procent de peste 25 la sută. În opinia lui Pîrvulescu este timpul ca PSD trebuie să plece acasă. ”Cu cât rămân mai mult, cu atât o să fie mai greu”, a încheiat senatorul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *