23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

bursa generală a locurilor de muncă

Puține locuri de muncă disponibile în această săptămână

Aproximativ 220 de locuri de muncă sunt disponibile în această săptămână în județul Teleorman. Cele mai multe sunt în municipiul Alexandria.

În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 217 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 26 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, economic, pază şi ordine publică, servicii şi comerţ.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 30 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 132 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 55 locuri de locuri de muncă.

De asemenea, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 58 locuri de muncă pentru ucenici, în domenii de activitate, precum: alimentaţie publică şi confecţii textile.

Locuri de muncă în Alexandria

Astfel, în Alexandria sunt 203 locuri de muncă, 23 agenţi economici (domenii: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, economic, vânzări, pază şi ordine publică, servicii şi comerţ; 29 locuri pentru persoane cu studii superioare, 127 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 47 locuri pentru persoane necalificate).

Locuri de muncă în Roșiorii de Vede

Iar la Roşiori de Vede sunt oferite 14 locuri de muncă, 3 agenţi economici (domenii: confecţii textile, industrial, economic, 1 loc pentru persoane cu studii superioare, 5 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 8 locuri pentru persoane necalificate).

ATENȚIE! TR News nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile apărute în listă. Datele sunt oferite de AJOFM Teleorman.