23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

muncă

Locuri de muncă la început de an! 222 de posturi valabile în Teleorman

Teleormănenii fără un loc de muncă au ocazia să înceapă anul bine. 222 de posturi sunt oferite persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Cele mai multe sunt în Alexandria.

Domenii de activitate diverse

222 locuri de muncă sunt oferite la început de an de agenții economici teleormăneni. Domeniile de activitate căutate sunt: industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, feroviar, pază şi ordine publică, servicii şi comerţ.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 28 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 135 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 59 locuri de locuri de muncă.

Locuri de muncă în Alexandria

Astfel, în Alexandria sunt oferite 194 locuri de muncă (28 locuri pentru persoane cu studii superioare, 126 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 40 locuri pentru persoane necalificate).

Locuri de muncă în Roșiorii de Vede

La Roşiorii de Vede sunt disponibile 15 locuri de muncă (7 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 8 locuri pentru persoane necalificate).

Locuri de muncă în Turnu Măgurele

Nu în ultimul rând, la Turnu Măgurele sunt 13 locuri de muncă (2 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 11 locuri pentru persoane necalificate).

ATENȚIE! TR News nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile apărute în listă. Datele sunt oferite de AJOFM Teleorman.