2 iunie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Liceenii teleormăneni au sărbătorit ”ziua absolventului”

Zi importantă pentru elevii alexăndreni. Sute de absolvenți de liceu din cele șase licee din municipiul reședință de județ au participat la ”Ziua absolventului”. La ceremonia care s-a desfășurat în Parcul Pădurea Vedea, alături de absolvenții de liceu, au participat și profesorii acestora, pentru a sărbători finalul celor patru ani de liceu.

Zi plină de emoții pentru cei aproape 800 de absolvenții de liceu din Alexandria. Elevii din ani terminali au fost sărbătoriți în prezența profesorilor, a familiei și a prietenilor, într-o atmosferă de sărbătoare. Veseli, dar și cu o uşoară nostalgie la gândul celor patru ani de liceu, adolescenții și-au făcut apariția în Pădurea Vedea îmbrăcați în robe.

Tinerii au plecat, de dimineață, de la liceele în care au învățat timp de patru ani și au defilat, la pas, prin oraș, până la locul de întâlnire, unde și-au luat ”la revedere” de la colegi și profesori. Evenimentul a fost un bun prilej pentru absolvenți să treacă în revistă momentele frumoase și mai puțin frumoase și să își facă planuri de viitor.

”O nouă promoție de tineri liceeni a defilat astăzi pe străzile din Alexandria, în cadrul manifestărilor organizate special pentru absolvenții de liceu, devenite tradiționale și care ne arată ce municipiu viu și ce comunitate tânără și minunată avem. Mult succes la examene”, a fost mesajul primarului municipiului Alexandria, Victor Drăgușin pentru absolvenții liceelor din reședința județului.