“Laie” din clanul “Marmureaua” a fost reținut în cazul femeilor tâlhărite în Alexandria

Poliția a făcut prima reținere în cazul femeilor tâlhărite în municipiul Alexandria. Principalul suspect în acest caz este ”Laie”, Sandu Felinar. Acesta a fost ridicat de mascați chiar în această dimineață.

Sandu Felinar, zis și Laie, cel mai mic dintre frații ”Marmureaua” este principalul suspect al tâlhăriilor care au avut loc în municipiul Alexandria. Potrivit anchetatorilor, acesta se potrivește profilului, având la activ mai multe condamnări pentru tâlhării, furturi și violuri. Ultima dată a fost condamnat pentru ultraj după ce au atacat un polițist chiar în curtea Poliției Alexandria. El a fost eliberat din închisoareîn luna mai a acestui an.

De mai bine de 7 ore acesta se află la audieri.

Două femei au fost tâlhărite în municipiul Alexandria

În urmă cu o săptămână, două femei au fost tâlhărite în plină stradă! Totul s-a întâmplat chiar în reședința județului Teleorman.

”În jurul orei 20:30, în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada București, o femeie ar fi fost lovită și deposedată de portmoneu și o sacoșă pe care le avea asupra sa, de către un necunoscut.

În jurul orei 21:20, o altă femeie, în timp ce se afla pe strada Constantin Brâncoveanu, ar fi fost agresată fizic de către o persoană necunoscută și deposedată de geantă”, spuneau polițiștii din Teleorman.

Ambele persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *