23 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Incendiu de proporţii! Două persoane rănite! Circulaţia este îngreunată FOTO/VIDEO

Un incendiu de proporţii a izbucnit pe câmpul din apropiere de comuna Suhaia. Din cauza vântului extrem de puternic, acesta s-a extins cu repeziciune şi a ajuns la casele din sat. O persoană a fost rănită după ce a încercat să stingă singură focul care-i ameninţa gospodăria, iar alta a suferit un atac de panică fiind transportate la spital.

Din cauza fumului foarte gros, circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate. Mai mulţi poliţişti sunt la faţa locului pentru a dirija circulaţia.

Incendiul a izbucnit pe câmp

4 autospeciale de stingere a incendiilor şi 20 de pompieri încearcă de mai multe ore să lichideze un incendiu izbucnit pe câmpul din apropierea comunei Suhaia. Din păcate, din cauza vântului foarte puternic intervenţia acestora este una extrem de dificilă. Mai mult decât atât, tot vântul face ca flăcările să se extindă cu repeziciune spre casele oamenilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, în acest moment incendiul este localizat şi se încearcă eliminarea sa.

Nu se ştie cauza izbucnirii acestui incendiu

Pe lângă necazurile provocate pe câmp şi la câteva case din apropierea satului, incendiul a ameninţat şi două societăţi comerciale. Una dintre aceste având ca obiect de activitate reciclarea de deşeuri plastice. Adică materiale uşor inflamabile. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca totul să se termine cu bine pentru aceştia.

Respectaţi indicaţiile agenţilor de poliţie

Dacă aveţi drum în zona comunei Suhaia sunteţi sfătuiţi să circulaţi cu prudenţă şi să respectaţi indicaţiile agenţilor de poliţie.

Trebuie precizat faptul că circulaţia rutieră în zonă nu este oprită, dar se desfăşoară cu dificultate.

Deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate care este cauza izbucnirii incendiului.