7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

În sprijinul cetățenilor! O nouă modalitate de plată a taxelor și impozitelor locale

Pagina de internet a Primăriei Alexandria s-a modernizat. Noua platformă a fost special dezvoltată pentru a facilita soluționarea cât mai rapidă a problemelor întâmpinate de locuitorii din reședința județului și totodată pentru a oferi informații oficiale într-un mod mai rapid și eficient.

Ne aliniem erei digitale. Reprezentanții Primăriei Alexandria vin în sprijinul cetățenilor și introduc o nouă modalitate de plată a taxelor și impozitelor locale, prin dezvoltarea platformei online ”Avansis Online”, dar și punerea la dispoziției a aplicației ”Avansis Mobile”

Platforma vine în întâmpinarea utilizatorilor și pune la dispoziție noi secțiuni, spre exemplu: programare căsătorii, agendă privind evenimentele programate potrivit Registrului Unic al Transparenței Intereselor, listă cu documentele de interes public, etc.
Tot prin intermediul noii platforme puteți vizualiza și achita taxele și impozitele locale chiar și de pe telefonul mobil, inclusiv plata aferentă serviciilor de salubrizare.

În urma aprobării deschiderii contului prin platforma online, cetățenii vor beneficia de următoarele servicii: pot depune cereri pentru eliberarea Certificatelor de atestare fiscală în format electronic, semnate digital, fără a mai fi necesară prezentarea la ghișeu, depunerea Declarațiilor fiscale de tip mijloace de transport (auto).

Titularul unui cont poate reprezenta atât propria persoană, cât și una sau mai multe persoane fizice sau juridice.

În situația în care veți dori autentificarea, dar fără a introduce adresa de email și parola, vi se va afișa mesajul: ”Autentificarea a eșuat! Vă rugăm introduceți din nou credențialele”.
Dacă se dorește autentificarea cu o adresă de e-mail necorespunzătoare și o parolă incorectă, se va afișa mesajul: ”Autentificarea a eșuat! Vă rugăm introduceți din nou credențialele”