23 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

biserica din buzescu

În ajun de Florii, hoţii au dat spargerea la Biserica din Buzescu

Hoţii nu se mai tem nici de Dumnezeu. Cu o zi înainte de duminica Floriilor, persoane necunoscute au spart un geam al Bisericii din Buzescu, au escaladat un zid și au pătruns în lăcașul de cult de unde au furat mai multe obiecte.

Hoții au furat din Biserica din Buzescu un radiocasetofon și vin

Un radiocasetofon cu CD și două sticle de vin. Atât au furat hoții care au spart biserica din Buzescu.

”Polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați de către preotul din comuna Buzescu cu privire la faptul că în noaptea de 30/31.03.2018, persoane necunoscute au pătruns în incinta Bisericii de unde au sustras mai multe bunuri”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Oamenii legii au prelevat probe de la fața locului și în scurt timp au reușit să prindă și hoțul.

”În noaptea de 30/31.03.2018, persoane necunoscute prin spargerea unui geam și escaladarea zidului au pătruns în incinta bisericii din comuna Buzescu și au sustras un radiocasetofon cu CD și două sticle cu vin din altarul Bisericii.

Spărgătorul a fost reținut

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate pe raza comunei Buzescu, a fost identificatul autorul furtului în persoana unui tânăr în vârstă de 20 ani din comuna Buzescu”, se mai arată în comunicatul de presă al Poliției.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”, urmând a se propune soluție prin parchet.