26 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

hoți

Hoți de mici! Prinși în flagrant în timp ce dezmembrau un aututurism

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani au dat o ”spargere” în Alexandria. Din păcate pentru ei au fost prinși, iar acum trebuie să dea socoteală în faţa poliţiştilor.

Hoți de tineri

Tot mai mulţi tineri caută să-şi rotunjească veniturile în moduri mai puţin legale. Polițiștii din Alexandria au prins în flagrant trei tineri în timp ce sustrăgeau două roţi de la un autoturism de pe raza reședinței județului. Aceștia au vârste cuprinse între 16 și 19 ani și toți au domiciliul în comuna Trivalea-Moşteni.

Nu este singura infracțiune

În urma cercetărilor s-a stabilit că cei trei sunt şi autorii furtului unui capac ornamental de roată de la un alt autoturism, furt comis în noaptea de 16 spre 17 iulie 2017.

În cauză s-a propus şi confirmat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria continuarea urmării penale faţă de cei trei suspecţi sub aspectul săvârșirii a două infracţiuni de „furt calificat”.

Față de tânărul în vârstă de 19 ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, cu propunere corespunzătoare.