Grav accident rutier! Un copil de 7 ani a fost spulberat de un autoturism

Încă un pieton și-a pierdut viața pe drumurile din județul Teleorman. Este vorba despre un copil de doar 7 ani care a încercat sa traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

În jurul orei 18:00, un accident rutier a curmat viața unui copil. Totul s-a petrecut pe DJ 506, în localitatea Cervenia.

Din investigațiile polițiștilor se pare ca micutul, lăsat nesupravegheat, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind acroșat de un autoturism care circula regulamentar. Mașina este condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Bragadiru, județul Teleorman.

În urma impactului a rezultat decesul copilului.

Echipele de intervenție sosite la fața locului au încercat timp de mai multe minute să-l resusciteze, dar fără rezultat.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

3 thoughts on “Grav accident rutier! Un copil de 7 ani a fost spulberat de un autoturism

  1. Nici drumurile nu suntarcate pe unde ar trebui…macar la doua stradute ar trebui marcat pentru pieton….iar copilul nu trebuie sa stea nesupravegheat, trebuie tinut pe partea opusa a masinii….deci aici e si vina parintelui sau tutorelui copilului

  2. Totul pleacă de la educație, lipsește educația rutieră în școli, deși ar trebui să se înceapă poate chiar de la grădiniță cu noțiuni elementare, avem tot felul de materii inutile… deși am putea introduce educație rutieră, prim ajutor, educație sanitară, cum sa reacționăm in situații de urgență…
    Nu mai vorbesc de indisciplina in trafic pentru șoferi, conducerea preventivă, nu există așa ceva în România…țară unde sunt înregistrate cele mai multe decese din accidente de circulație la nivel european.

  3. De ce nu sunt marcate drumurile publice in Teleorman??? Nu exista treceti de pietoni in coming,sate,orase???Ar putea fi montate in localitati limitatoare de viteza pentru ca se circula cu foate mare viteza.Copilul nu stie s-a estimeze viteza masinii in mers,cunosc din proprie experienta.Fiind copil m-a luat o Dacia galbena pe capota dar pentru ca avea viteza mica s-a oprit la milimetru.Si acum am imaginea foarte clara in minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *