1 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Grav accident rutier! Un elicopter SMURD a fost solicitat! Un minor este resuscitat

Un copil de numai 2 ani se zbate între viață și moarte după ce autoturismul în care se afla s-a izbit de un cap de pod. Micuțul este resuscitat, urmând a fi  transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din municipiul București, pentru acordare de îngrijiri medicale. Din păcate și alte 4 persoane sunt rănite.

Un nou accident deosebit de grav tulbură liniștea acestui weekend. Evenimentul rutier s-a petrecut pe DJ 504, în localitatea Orbeasca.
Din primele informații se pare că un bărbat  în vârstă de 31 de ani, din localitatea Smârdioasa, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 504,  a părăsit partea carosabilă lovindu-se de un cap de pod.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto un bărbat de 31 de ani și altor 4 pasageri, respectiv un adult de 44 de ani și trei minori cu vârste de 2, 4 și 10 ani. Doi dintre minori au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. Minorul de 2 ani rănit grav,  este resuscitat la fața locului, urmând a fi  transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din municipiul București, pentru acordare de îngrijiri medicale.
În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.