27 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Grav accident rutier! Un bărbat a decedat FOTO

UPDATE

Din păcate bărbatul aflat în stop cardiorespirator a decedat.

Știrea Inițială

Grav accident rutier petrecut pe Drumul European 70, în municipiul Roșiorii de Vede. 3 persoane sunt rănite. Din păcate o victimă este în stare foarte gravă.

Accident rutier pe E70 în Roșiorii de Vede (intersecție cu DJ spre spitalul TBC). Un autototurism s-a ciocnit cu un tir. În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

Pe aceeși temă: 29 de persoane și-au pierdut viața pe drumurile din Teleorman

”Este vorba de trei bărbați, doi de aproximativ 30-40 de ani, doi dintre ei sunt conștienți și cooperanți, cu leziuni minore. Al treilea, se află în stare gravă, în stop cardiorespirator, motiv pentru care i se fac manevre de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Telorman, Gelu Dragomir.

Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

“Un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Călmățuiu de Sus, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 121, pe raza municipiului Roșiori de Vede, nu a păstrat o distanță suficientă față de o autoutilitară care circula în fața sa, autoutilitară care tracta o semiremorcă, intrând în coliziune cu aceasta (ansamblu condus regulamentar de către un bărbat de 32 de ani, domiciliat în municipiul Roșiori de Vede).

În urma impactului a rezultat decesul unui pasager din autoturism, un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Călmățuiu de Sus, județul Teleorman”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Daniela Pașu.

Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost negativ în cazul ambilor conducători auto.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.