26 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Grav accident rutier! Teribilismul și graba l-au băgat în spital

Trei persoane au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier! Nefericitul eveniment s-a produs din cauza grabei. Șoferul unui autoturism a intrat într-o depășire deși nu avea voie, drumul fiind separat cu marcaj longitudinal continuu, dar nici vizibilitate. Din cauza faptului că din sens opus se apropia alt autovehicul, a revenit pe sensul de mers, acroșând o autoutilitară. În urma impactului a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit capul din beton al parapetului metalic de protecție, fiind proiectat în aer și apoi în trei copaci de pe marginea drumului, după care s-a oprit pe carosabil.

O persoană este în stare foarte gravă, iar alte două au ajuns la spital cu răni în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 546, în apropiere de Turnu Măgurele.

”Un bărbat în vârstă de 30 de ani din comuna Beciu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, pe raza localității Dudu, din direcția comuna Beciu către municipiul Turnu Măgurele, s-a angajat neregulamentar (încălcând marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor) în depășirea unei autoutilitare conduse regulamentar, în aceeași direcție, de către un bărbat din Drăgănești-Olt, județul Olt.

Din cauza faptului că din sens opus se apropia alt autovehicul, a revenit pe sensul de mers, acroșând autoutilitara, după care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit capul din beton al parapetului metalic de protecție, fiind proiectat în aer și apoi în trei copaci de pe marginea drumului, după care s-a oprit pe carosabil”, spun polițiștii din Teleorman.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui pasager din autoturism, ocupant al locului din dreapta față, și rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui alt pasager, ocupant al banchetei din spate, un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Beciu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost negativ în ambele cazuri.