27 martie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Grav accident rutier produs pe E 70! Un autoturism s-a ciocnit de un tir

Un autoturism s-a izbit frontal de un tir. În urma acestui accident a rezultat o victimă încarcerată, cu multiple traumatisme, însă conștientă și cooperantă.

Este vorba de conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de aproximativ 47 de ani. Acesta a fost scos de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predat echipajelor medicale.

Polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe E 70 a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, conducea un autoturism din direcția de deplasare Roșiori de Vede către Caracal, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Mușetești, județul Gorj, care se deplasa din sens opus.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 47 de ani, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto în vârstă de 52 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto în vârstă de 47 de ani nu a putut fi testat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.