22 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Grav accident rutier. 4 victime! O persoană a rămas fără picior

Update

Din cauza vitezei excesive, un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Alexandria, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani din București.

Ulterior, autoturismul care a provocat impactul a fost lovit din spate de o autoutilitarã condusă de un bărbat în vârstă de 60 de ani din Roșiorii de Vede.

În urma coliziunii, a rezultat decesul a două persoane, ambele din autoturismul care a fost lovit inițial, conducătorul auto și soția acestuia, iar un pasager din autoturismul care a provocat accidentul a fost grav rănit.

Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Știrea inițială

Grav accident rutier petrecut pe Drumul European 70, pe raza localității Văceni. Două autoturisme și un TIR au fost implicate. 4 persoane au ajuns la spital. Una dintre victime are membrul inferior drept amputat.

Grav accident rutier

Două autoturisme și un TIR s-au cionit pe Drumul European 70, pe raya comunei Văceni. În urma impactului, 3 persoane au rămas prinse între fiarele contorsionate ale autoturismului.

4 victime

”Sunt 4 victime, dintre care un tânăr are membrul inferior drept amputat. Acesta este transportat de urgență la spital de o ambulanță SMURD și personal specializat de la Serviciul de Ambulanță Județean. Celelalte 3 victime sunt conștiente și cooperante. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

3 bărbați și o femeie au ajuns la spital

Toate cele 4 victime, 3 bărbați și o femeie, au fost transportate la Spitalul Judetean din Alexandria, cu multiple traumatisme, în special la nivelul membrelor.

Cazul a fost preluat de poliție. Aceștia fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii acestui accident.