29 martie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Grav accident la buzescu

Grav accident la Buzescu! O persoană a decedat (FOTO)

UPDATE 2

Bărbatul este în drum spre spitalul din București. Medicii de la Alexandria au solicitat intervenția unui elicopter SMURD pentru transportul victimei, dar acesta era plecat într-o altă misiune și nu a putut să ajungă la Alexandria. Bărbatul este transportat cu o Ambulanță de la București!

 

UPDATE

La sosirea echipajelor de intervenție cele două victime erau încarcerate. Șoferul a fost transportat în stare gravă la Unitate de Primiri Urgențe Alexandria, iar femeii i s-au făcut manevre de resuscitare la fața locului. Din păcate după mai multe minute i s-a declarat decesul. Ambele persoane implicate în accident erau lucrători în cadrul MAI. Cei doi au fost admiși la concursul organizat de Poliția Teleorman în urmă cu 3 luni de zile și în prezent urmau cursurile de poliție de la Slatina. În ziua accidentului se întorceau de la curs.

 

Știrea inițială

Grav accident la Buzescu, petrecut în urmă cu puțin timp. O persoană a decedat, iar alta se află în stare gravă la Spitalul de Urgență din Alexandria.

Grav accident petrecut, în această seară, în comuna Buzescu. Două persoane au rămas încarcerate după producerea accidentului. Una se pare că a decedat.

Evenimentul s-a petrecut pe Drumul Județean 703. Un autoturism s-a ciocnit violent de o autoutilitară. Motivul accidentului este nerespectarea indicatorului ”STOP”.

Grav accident la Buzescu! Echipele de intervenție, la fața locului

La fața locului s-au deplasat echipele de intervenție ale Detașamentului ISU Alexandria. 10 subofițeri ISU intervin, cu o mașină de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autoutilitară de stingere a incendiilor.

Vom reveni cu amănunte