18 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

miss-alexandria-2

Frumoasele Alexandriei, invitate să se înscrie la ”Miss Alexandria 2016”

Cea de-a II-a ediție a concursului Miss Alexandria se va desfășura la începutul lunii viitoare, pe 9 noiembrie. Frumusețile autohtone care vor să participe se pot înscrie la eveniment până pe 4 noiembrie.

Domnișoarele care vor să devină Miss Alexandria 2016 trebuie să întrunească o serie de condiții. În primul rând, trebuie să fie eleve sau studente ale unităților de învățământ alexăndrene și să aibă minim 14 ani.

miss-alexandria-1

Frumusețea nu este, însă, de ajuns, pentru a câștiga titlul de Miss. Participantele la concurs vor fi supuse mai multor probe: prezență scenică, defilare în costum popular, interviu de personalitate, test de cultură generală, probă de aptitudini și prezentare rochie de seară.

Se va acorda marele premiu și titlul de „Miss Alexandria 2016”, premiul de popularitate, dar și premii de participare tuturor concurentelor.

Juriul va fi format preponderent din persoane cu pregătire de specialitate. Intrarea în concurs se va face pe bază de fişă de înscriere până la data de 4 noiembrie 2016.

Concursul are ca scop promovarea valorilor artistice și estetice ale tinerilor

Miss Alexandria este un concurs care are ca scop incurajarea tinerilor să se implice și în altfel de activități cu caracter social în defavoarea timpului petrecut la calculator.

„Viaţa culturală a municipiului este diversificată prin acţiuni care marchează momente importante. Bogăţia formelor de manifestări cultural-artistice, sportive şi de tineret demonstrează puterea de voinţă şi de creaţie a comunităţii, oferind o paletă de opţiuni în care se regăsesc toate categoriile sociale. În dorinţa de a încuraja interacţiunea umană dintre tineri şi de a-i convinge să petreacă mai puţin timp în faţa calculatorului, noi iniţiem acest concurs între liceele din Alexandria, militânt totodată pentru o viaţă reală şi nu una virtuală. Concursul are ca scop şi promovarea valorilor artistice și estetice ale tinerilor noștri”, se arată în expunerea de motive care însoţeşte proiectul ce va fi suspus luni dezbaterii consilierilor locali.

O elevă de la „Cuza” a câştigat, anul trecut, competiţia frumuseţilor alexăndrene

Prima ediţie a concursului Miss Alexandria a avut loc anul trecut. Atunci, şase eleve, câştigătoare ale concursurilor Miss Boboc organizate în liceele din care făceau parte, s-au înscris în competiţie. Premiul cel mare i-a revenit, însă, Anei Maria Nedeleanu, elevă a Colegiului Naţional „A.I.Cuza”, care a fost răsplătită cu o excursie de două persoane în ţară. Municipalitatea a alocat, pentru evenimentul de anul trecut, suma de 30.000 de lei.