20 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Focuri de armă în Alexandria! Polițiștii au intervenit într-un conflict, dar au fost agresați

Actualizare știre

Două persoane  implicate în conflict au fost prezentate instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de o persoană și  măsura arestului la domiciliu pentru 60 de zile, pentru cealaltă persoană.
Persoană arestată preventiv a fost introdusă in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție județean Teleorman.

Știrea inițială

Două focuri de armă au folosit polițiștii din Teleorman pentru calmarea spiritelor aprinse în urma unui conflict izbucnit între mai multe persoane.

Polițiștii din Teleorman au făcut uz de armamentul din dotare. Aceștia au tras două focuri de armă pentru aplanarea unui conflict după ce unul dintre colegii lor a fost tăiat la mână de unul dintre scandalagii.

Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un cetățean din municipiul Alexandria, pentru a  interveni la un eveniment.

La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă de ordine publică, iar în momentul în care a legitimat una dintre persoane, de sex masculin, aflată la adresa respectivă, aceasta, împreună cu alte 4-5 persoane, au devenit recalcitrante.

Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei.

În continuare, se efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea situației de fapt.