Filmele bune se văd la Happy Cinema Alexandria

Cele mai bune și noi filme se văd și în această săptămână la Happy Cinema Alexandria. Animații, comedii, acțiune sau filme de dragoste.

Recomandarea săptămânii

Recomandarea TR News pentru această săptămână este comedia ”Second Act”.

În Second Act, o femeie capabilă se luptă cu prejudecățile societății, ca să obțină cariera la care a visat dintotdeauna. Deși nu are diplomă universitară, Maya (Jennifer Lopez) este decisă să le demonstreze tuturor că școala vieții contează mai mult.

După ce e trecută cu vederea la serviciu pentru că nu a mers la facultate, Maya se reinventează. Curând ajunge să lucreze pentru o mare corporație din New York, unde se face remarcată prin ambiție și istețime.

În cele din urmă, Maya înțelege că secretul succesului nu stă în diplome sau în relații sus-puse, ci în propria sa credință că poate răzbi în viață.

Happy Cinema Alexandria

Happy Cinema Alexandria este cinematograful întregii familii, locul tău preferat de petrecere a timpului liber. Vino să te bucuri de cele mai așteptate filme în atmosfera modernă a cinematografului dotat cu echipament de ultimă generație. Happy Cinema Alexandria se află în Winmarkt, etaj 3.

Program Happy Cinema Alexandria pentru săptămâna 14-20 decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *