Există un erou în fiecare dintre noi! Andreea are nevoie de încă o șansă la viață

Mesaje impresionante pentru o tânără din Teleorman, polițistă din cadrul IPJ Teleorman. Femeia a descoperită recent cu leucemie, iar colegii s-au mobilizat pentru a o ajuta. Și tu poți fi erou. Tot ce trebuie să faci este să mergi până la cel mai apropiat centru de transfuzie și să donezi sânge.

Andreea Sandu este, la fel ca și soțul ei, polițist în cadrul IPJ Teleorman. S-au cunoscut la serviciu, în timpul unei cercetări la fața locului, iar în scurt timp și-au unit destinele și au devenit părinți. Viața Andreei și-a schimbat, însă, cursul într-o dimineață, acum două săptămâni. Femeia s-a trezit cu gâtul umflat și a realizat că ceva nu este în regulă când a vrut să se dea jos din pat și s-a simțit slăbită. Prima sa temere a fost să nu se fi infectat cu noul coronavirus. Însă, după mai multe analize ale medicului de familie, acesta i-a transmis că trebuie să meargă la București la spital. Acolo diagnosticul a picat ca un trăsnet: ”leucemie mieloidă acută”.

Toți cei care vor să o ajute pe Andreea pot merge la primul Centru de Transfuzii pentru a dona sânge, de care femeia are mare nevoie acum, menționând că sângele este pentru Sandu Andreea Elena, internată pe secția de hematologie a Spitalului Clinic Fundeni.

Primii care au sărit în ajutorul femeii au fost chiar colegii. Mai mulți polițiști, jandarmi și pompieri au donat sânge.

Puteți dona orice fel de grupa de sânge, însă dacă aveți grupa 0 pozitiv vă rugăm să luați legătura cu soțul ei, Ovidiu pentru a vă oferi mai multe detalii despre cum o puteți ajuta (0762.133.060).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *