24 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Erik Lincar a demisionat! Florin Bratu este noul antrenor al lui Turris

Florin Bratu este noul antrenor al celor de la Turris. Fostul dinamovist a semnat în această seară contractul cu liderul din Liga 2, după ce Erik Lincar a demisionat.

Florin Bratu a semnat cu Turris Oltul Turnu Măgurele. Anunțul a fost făcut de clubul teleormănean pe pagina de Facebook.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că noul antrenor al AFC Turris este Florin Bratu! Tehnicianul a semnat un contract cu AFC Turris, iar mâine va conduce primul antrenament al echipei noastre. În vârstă de 39 de ani, Florin Bratu a mai antrenat de-a lungul carierei: Dinamo II, CS Tunari, România U19, Dinamo și Aerostar Bacău”, este anunțul celor de la Turris.

Bratu l-a înlocuit la Turris pe Erik Lincar, cel care a demisionat după înfrângerea cu FC Argeș.

Despărțirea de tehnicianul care a adus cele mai mari rezultate pentru echipa teleormăneană a fost postat chiar pe pagina de facebook a clubului.

Mulțumim, Mister! Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Erik Lincar, au decis încetarea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă! Îi mulțumim pe această cale lui Erik pentru importanta filă pe care a scris-o în istoria clubului nostru. Respect, Erik Lincar!”, este mesajul celor de la Turris.

Erik Lincar se afla pe banca celor din Turnu Măgurele din data de 1 iulie 2018. La acea vreme echipa evolua în Liga 3.

În prezent, Turris e lider în Liga 2, cu 22 de puncte, la 3 puncte de UTA.