11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Enduro-Cross Alexandria 2023! Adrenalină și distracție pe două roți

Pasionații de motociclete au motive de bucurie. În data de 14 octombrie 2023, Alexandria va deveni gazda celei de-a 7-a ediții a Enduro-Cross, organizată cu pasiune de Enduro Team Alexandria și Legio Phoenix MC Alexandria. Pentru iubitorii de motociclete, aceasta este o oportunitate de neegalat de a se alătura unei întruniri prietenești, pline de adrenalină și distracție.

Evenimentul promite să fie unul spectaculos, cu un traseu pregătit impecabil. Participanții au ocazia să se dueleze pentru premii și produse, dar și să se bucure de o atmosferă relaxantă cu bere, muzică și voie bună.

Cursa se va desfășura pe trei clase distincte: Expert, Hobby și Fete, oferind o varietate de niveluri de competiție pentru toți pasionații. Înscrierea și verificarea tehnică au loc între orele 08:30 și 10:30, urmată de pregătirea pentru cursă între 10:30 și 11:00.

Startul cursei este programat pentru ora 11:30, oferind tuturor concurenților o provocare palpitantă de o oră și jumătate pe traseu. Organizatorii recomandă cauciucuri soft sau hard, pentru a face față condițiilor variate ale cursei.

Pentru participarea la acest eveniment nu se percepe nicio taxă de participare, astfel încât toți cei pasionați pot să se alăture și să se bucure de experiența Enduro-Cross.

După concurs, distracția nu se oprește! De la ora 18:00, Club House Legio Phoenix MC din Alexandria va fi gazda unui SUPER PARTY, oferind șansa participanților și spectatorilor de a împărtășii povești din timpul cursei.

Așadar, pasionații de motociclete sunt așteptați la Enduro-Cross Alexandria, un eveniment plin de adrenalină, distracție și camaraderie.