20 iunie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Emoții în rândul autorităților din Teleorman! Un angajat al poliției a fost depistat POZITIV COVID 19

Panică în rândul autorităților din Teleorman, cele direct implicate în lupta cu noul coronavirus. Ofițerul de serviciu din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman a fost depistat pozitiv la testul COVID 19. Acesta a intrat în contact direct cu șeful poliției Teleorman, Valentin Dumitrașcu, unul dintre șefii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman. Toți reprezentanții Comitetului, în frunte cu secretarul general adjunct al Guvernului Cristi Barbu, au fost testați la urgență, iar rezultatul a ieșit negativ.

Un polițist din Teleorman era să bage la izolare toți reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman. Ofițerul de serviciu din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman a fost depistat pozitiv la testul COVID 19. Imediat s-a dat ”alarma”. Acesta a intrat în contact direct cu șeful poliției Teleorman, Valentin Dumitrașcu. Șeful IPJ Teleorman fiind unul dintre membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.

În jurul orei 15:00, toți reprezentanții CJSU Teleorman au fost testați pentru COVID-19. Rezultatele au venit în urmă cu doar câteva minute. Negativ pentru toți reprezentanții Comitetului.